Usluge

Pregledi i tretmani

Dermatovenorološki pregledi

Estetski tretmani

Laserski tretmani

Laserski tretmani

FriendlyLight Nd:YAG Laserom

Laserski tretman
vaskularnih lezija

Sada muškarci i žene, zahvaljujući CoolGlide laseru, mogu učiniti nevidljivim krvne sudove na licu i nogama, koji su stvar prošlosti. Nema više bolnih injekcija! Sa najnaprednijom tehnologijom jedinstvenog dizajna i većom valnom duljinom CoolGlide® laser može sigurno i uspješno tretirati kako površinske vene na licu, tako i duboke plave vene na nogama muškaraca i žena svih vrsta i boja kože.

Laserska epilacija
CoolGlide® laserom

Zahvaljujući Cutera CoolGIide® laseru sada se muškarci i žene mogu osloboditi neželjenih dlačica na licu i tijelu koje postaju prošlost. Nema više bolnog voska, elektrolize ili brijanja! CoolGIide® laser primjenjuje tehnologiju 21 stoljeća u tretmanima bez stresa. Spreman za trajnu redukciju dlakavosti CoolGIide0″ laser omogućava tretmane za muškarce i žene svih tipova kao i boja kože

Laser Genesis
kožna terapija

Laser Genesis kožna terapija je inovativna i napredna tehnologija koja omogućava lepršav i zdrav izgled kože muškarca i žene. Sada je moguće imati mladalački izgled kože djelovanjem na tipične znakove starenja i uništenja kože poput upadljivog crvenila, velikih pora, kožne teksture i sitnih bora. Naučno je potvrđeno da metoda Laser Genesis stvara novi kolagen.

Laserske tretmane vršimo sa Nd:Yag i LimeLight laserom najnovije generacije