Laserska epilacija CoolGlide® laserom

Za muškarce i žene, svih tipova kože i boje

Zahvaljujući Cutera CoolGIide® laseru sada se muškarci i žene mogu osloboditi neželjenih dlačica na licu i tijelu koje postaju prošlost. Nema više bolnog voska, elektrolize ili brijanja! CoolGIide® laser primjenjuje tehnologiju 21 stoljeća u tretmanima bez stresa. Spreman za trajnu redukciju dlakavosti CoolGIide0″ laser omogućava tretmane za muškarce i žene svih tipova kao i boja kože.
Što je laserska epilacija?
Cutera Nd – YAG laser je najbolji način uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove i boje kože. Jedinstven dizajn i duga valna duljina obećavaju efikasan, siguran i trajan rezultat.
Koje dijelove tijela tretiramo laserom?
Ovim laserom se mogu ukloniti dlake sa svih područja kože, uključujući lice, prsa, leđa, ruke i noge. Također se mogu tretirati i osjetljiva područja kao što su obrazi, područje oko bradavica dojki i bikini zona.
Da li je tretman bolan?
Ne. Neki pacijenti ovaj tretman opisuju kao bockanje i štipanje. Prije tretmana nije potrebna primjena lokalnog anestetika i lijekova protiv bolova, no neki pacijenti ih zahtijevaju prilikom tretmana osjetljivih područja kože.
Koliko tretmana trebam?
Broj tretmana ovisi o području kože koje se tretira, debljini dlake i ciklusu dlake. Laserska zraka djeluje na dlaku u aktivnoj fazi rasta. Kako sve dlake nisu istovremeno u aktivnoj fazi, već je prolaze u različitim vremenskim razdobljima, razumljivo je da će biti potrebno nekoliko tretmana kako bi učinak bio zadovoljavajući.
Što se događa nakon tretmana?
Neposredno nakon tretmana može se pojaviti kratkotrajno crvenilo i blaga oteklina. 3 do 7 dana nakon tretmana vidjet ćete što znači redukcija dlakavosti. Između tretmana se ne preporučuje depilacija voskom, depilacijskim kremama niti aparatima za čupanje dlaka.
Postoje li ograničenja tjelesne aktivnosti nakon tretmana?
Ne. Možete odmah nastaviti uobičajene dnevne aktivnosti. Preporučuje se upotreba lokalnih pripravaka za zaštitu od sunca, ako je tretirana koža direktno izložena suncu. Vaš liječnik može preporučiti i primjenu posebnih pripravaka za njegu kože.
Koje su popratne pojave nakon tretmana?
Crvenilo i oteklina se najčešće opisuju no nestaju nekoliko sati nakon tretmana. U rijetkim slučajevima mogu nastati mjehuri.
Kako usporediti lasersku epilaciju s drugim metodama uklanjanja dlaka?
Brijanje, depilacija voskom i kremama te mehaničko čupanje su druge metode uklanjanja dlaka. Laserskom epilacijom, za razliku od ostalih metoda, neželjene se dlačice trajno uklanjaju.
Može li se usporediti laserska i elektroepilacija?
Ne. Elektroepilacija je spor i bolan proces kojim se, primjenom igle i električne struje, tretira svaka dlaka pojedinačno. Elektroepilacija zahtijeva dugogodišnji tretman u određenim intervalima. Laserom se istovremeno djeluje na stotine folikula dlaka u vremenu od nekoliko sekundi. Rezultat laserske epilacije je trajan a elektroepilacije privremen.
Zašto dati prednost laserskom uklanjanju dlaka nad ostalim metodama?
Koristeći najnoviju tehnologiju uklanjanja dlaka Cutera Nd – YAG laserom mogu se tretirati veća područja kože, bez ograničenja vezanih uz stare tehnologije. Duga valna duljina sigurna je i efektivna za pacijente svijetle i tamne boje kože, kao i za one preplanule kože. Istovremeno hlađenje tijekom tretmana povećava udobnost i umanjuje reakciju kože koja se često vidi u tretmanima s drugim laserima.